golftillbehör golffilmer golfhjälpmedel rehabilitering som gör din golf enklare golftillbehör golffilmer golfhjälpmedel rehabilitering som gör din golf enklare golftillbehör golffilmer golfhjälpmedel rehabilitering som gör din golf enklare

English Swedish 

Min Kundkorg


Min Profil   Kassan



  Avdelningar
  Hitta snabbt
 
Använd nyckelord för att hitta produkten du letar.
Avancerad sökning
Läs vad andra tycker
Visar 1 till 9 (av 27 recensioner) Resultatsidor:  1  2  3  [Nästa >>] 
Swing Perfect Gyro Trainer av Carlos Sandskär Skrivet datum: onsdag 15 juli, 2015
Swing Perfect Gyro Trainer Det är mycket svårt att kalibrera apparaten. Man vet inte säkert om och när signalen kommer och om d..

Betyg: 2 av 5 stjärnor! [2 av 5 stjärnor!]
Headcover dödskallar av Magnus Dahlström Skrivet datum: fredag 01 juni, 2012
Headcover dödskallar Riktigt coolt headcover! Fin kvalitets känsla. Snabb leverans.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
laserkikare ion 6X med flagg-sökare av Roger Bergström Skrivet datum: tisdag 11 augusti, 2009
laserkikare ion 6X med flagg-sökare Jag har haft en enklare modell tidigare och har haft lite problem med avstånd längre än cirka 160 me..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Tour Tempo boken + Spelaren Paket av Gunilla Jonsson Skrivet datum: lördag 25 april, 2009
Tour Tempo boken + Spelaren Paket En mycket trevlig överraskning, jag fick den i present av min man. Att svinga efter tonerna blir sna..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Laserkikare golf 7x av Lasse Hansson Skrivet datum: torsdag 05 juni, 2008
Laserkikare golf 7x En liten och kompakt laserkikare som ligger bra i handen. Jag gillar speciellt vissa funktionslägen,..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Launcher peggar orange 4-pack av Anders Hansson Skrivet datum: onsdag 12 december, 2007
Launcher peggar orange 4-pack Har haft mina pegs i cirka 1 månad nu och jag är nöjd, tyckte först att de var lite dyra, men de ver..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Sving Guiden + impact tejp av Victor Andreasson Skrivet datum: fredag 12 oktober, 2007
Sving Guiden + impact tejp Jag har 10 i hcp men jag tyckte ändå att den var lite svår i början att bli van. Den störde mig myck..

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]
Svingplanet + impact tejp av Victor Andreasson Skrivet datum: fredag 12 oktober, 2007
Svingplanet + impact tejp Jag har 10 i hcp och har Sving guiden sedan tidigare och är nöjd med den också. Den här produkten är..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Rätt golf-grepp av Lisa Hedberg Skrivet datum: torsdag 11 oktober, 2007
Rätt golf-grepp Bra med 3 st uppsättningar clips som vi kan flytta mellan olika klubbor. Jag och min pojkvän är nybö..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Visar 1 till 9 (av 27 recensioner) Resultatsidor:  1  2  3  [Nästa >>] 
  Min Kundkorg
Din kundkorg är tom
  Erbjudanden
  Artiklar
  Månadens-produkter
Handleds coachen
Handleds coachen
399.00 SEK
  Nyheter
Recensioner
  Information