golftillbehŲr golffilmer golfhjšlpmedel rehabilitering som gŲr din golf enklare golftillbehŲr golffilmer golfhjšlpmedel rehabilitering som gŲr din golf enklare golftillbehŲr golffilmer golfhjšlpmedel rehabilitering som gŲr din golf enklare

English Swedish 

Min Kundkorg


Min Uppgifter   Kassan



  Avdelningar
  Hitta snabbt
 
Anvšnd nyckelord fŲr att hitta produkten du letar.
Avancerad sŲkning
Lšs vad andra tycker
Visar 1 till 9 (av 27 recensioner) Resultatsidor:  1  2  3  [Nšsta >>] 
Swing Perfect Gyro Trainer av Carlos Sandskär Skrivet datum: onsdag 15 juli, 2015
Swing Perfect Gyro Trainer Det är mycket svårt att kalibrera apparaten. Man vet inte säkert om och när signalen kommer och om d..

Betyg: 2 av 5 stjšrnor! [2 av 5 stjšrnor!]
Headcover dödskallar av Magnus Dahlström Skrivet datum: fredag 01 juni, 2012
Headcover dödskallar Riktigt coolt headcover! Fin kvalitets känsla. Snabb leverans.

Betyg: 5 av 5 stjšrnor! [5 av 5 stjšrnor!]
laserkikare ion 6X med flagg-sökare av Roger Bergström Skrivet datum: tisdag 11 augusti, 2009
laserkikare ion 6X med flagg-sökare Jag har haft en enklare modell tidigare och har haft lite problem med avstånd längre än cirka 160 me..

Betyg: 5 av 5 stjšrnor! [5 av 5 stjšrnor!]
Tour Tempo boken + Spelaren Paket av Gunilla Jonsson Skrivet datum: lŲrdag 25 april, 2009
Tour Tempo boken + Spelaren Paket En mycket trevlig överraskning, jag fick den i present av min man. Att svinga efter tonerna blir sna..

Betyg: 5 av 5 stjšrnor! [5 av 5 stjšrnor!]
Laserkikare golf 7x av Lasse Hansson Skrivet datum: torsdag 05 juni, 2008
Laserkikare golf 7x En liten och kompakt laserkikare som ligger bra i handen. Jag gillar speciellt vissa funktionslägen,..

Betyg: 4 av 5 stjšrnor! [4 av 5 stjšrnor!]
Launcher peggar orange 4-pack av Anders Hansson Skrivet datum: onsdag 12 december, 2007
Launcher peggar orange 4-pack Har haft mina pegs i cirka 1 månad nu och jag är nöjd, tyckte först att de var lite dyra, men de ver..

Betyg: 4 av 5 stjšrnor! [4 av 5 stjšrnor!]
Sving Guiden + impact tejp av Victor Andreasson Skrivet datum: fredag 12 oktober, 2007
Sving Guiden + impact tejp Jag har 10 i hcp men jag tyckte ändå att den var lite svår i början att bli van. Den störde mig myck..

Betyg: 3 av 5 stjšrnor! [3 av 5 stjšrnor!]
Svingplanet + impact tejp av Victor Andreasson Skrivet datum: fredag 12 oktober, 2007
Svingplanet + impact tejp Jag har 10 i hcp och har Sving guiden sedan tidigare och är nöjd med den också. Den här produkten är..

Betyg: 4 av 5 stjšrnor! [4 av 5 stjšrnor!]
Rätt golf-grepp av Lisa Hedberg Skrivet datum: torsdag 11 oktober, 2007
Rätt golf-grepp Bra med 3 st uppsättningar clips som vi kan flytta mellan olika klubbor. Jag och min pojkvän är nybö..

Betyg: 4 av 5 stjšrnor! [4 av 5 stjšrnor!]
Visar 1 till 9 (av 27 recensioner) Resultatsidor:  1  2  3  [Nšsta >>] 
  Min Kundkorg
Din kundkorg šr tom
  Erbjudanden
  Artiklar
  MŚnadens-produkter
  Nyheter
Peggar upp Extra
Peggar upp Extra

349.00 SEK
Recensioner
  Information