golftillbehör golffilmer golfhjälpmedel rehabilitering som gör din golf enklare golftillbehör golffilmer golfhjälpmedel rehabilitering som gör din golf enklare golftillbehör golffilmer golfhjälpmedel rehabilitering som gör din golf enklare

English Swedish 

Min Kundkorg


Min Profil   Kassan



  Avdelningar
  Hitta snabbt
 
Använd nyckelord för att hitta produkten du letar.
Avancerad sökning
Läs vad andra tycker
Visar 10 till 18 (av 27 recensioner) Resultatsidor: [<< Föregående]   1  2  3  [Nästa >>] 
Sluta slica - svinga inifrån av Tina Bengtsson Skrivet datum: torsdag 10 maj, 2007
Sluta slica - svinga inifrån Jag vill bara säga att jag är mycket nöjd med produkten, jag har haft stora problem med skurna slag ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Mobil Bolltvätt + handduk av Lars Johansson Skrivet datum: lördag 07 oktober, 2006
Mobil Bolltvätt + handduk Jag har alltid tyckt att det är omständigt att spela när det är dagg ute, det regnar eller är mjuka ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Skydda dina golfklubbor av Rolf Bengtsson Skrivet datum: torsdag 29 juni, 2006
Skydda dina golfklubbor Äntligen en produkt som skyddar mina träklubbor från fula märken. Jag har 15 i hcp men lider av slic..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Putting Arc T3-modell av Gösta Blomberg Skrivet datum: tisdag 04 april, 2006
Putting Arc T3-modell Fungerar som de säger på filmen, väldigt enkel att använda. Lägg ner den och börja putta! Det är svå..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Golf Metronom med skönhetsfel av Gösta Blomberg Skrivet datum: tisdag 04 april, 2006
Golf Metronom med skönhetsfel Jag har haft en större modell, musiker, tidigare men den här passar mycket bättre när jag tränar put..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Rotera runt ryggraden av Jonas Högberg Skrivet datum: måndag 27 februari, 2006
Rotera runt ryggraden Jag har alltid haft problem med att jag tittar upp för tidigt enligt min pro och mina spelkamrater. ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Sving Guiden + impact tejp av Mats Öberg Skrivet datum: onsdag 16 november, 2005
Sving Guiden + impact tejp Väldigt effektiv träningsprodukt som jag sett i många golftidningar även används av många proffs. ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Rätt Timing av Lennart Holm Skrivet datum: torsdag 06 oktober, 2005
Rätt Timing Äntligen en vettig pryl för att förbättra timingen i svingen och jag kan använda mina egna klubbor. ..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Lär dig golf från Venus: Långa spelet av Berit Bergman Skrivet datum: söndag 25 september, 2005
Lär dig golf från Venus: Långa spelet Såg direkt att filmen var annorlunda än de vanliga golffilmerna som jag sett. Venus var både rolig o..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Visar 10 till 18 (av 27 recensioner) Resultatsidor: [<< Föregående]   1  2  3  [Nästa >>] 
  Min Kundkorg
Din kundkorg är tom
  Erbjudanden
  Artiklar
  Månadens-produkter
  Nyheter
Recensioner
  Information