golftillbehör golffilmer golfhjälpmedel rehabilitering som gör din golf enklare golftillbehör golffilmer golfhjälpmedel rehabilitering som gör din golf enklare golftillbehör golffilmer golfhjälpmedel rehabilitering som gör din golf enklare

English Swedish 

Min Kundkorg


Min Profil   Kassan



  Avdelningar
  Hitta snabbt
 
Använd nyckelord för att hitta produkten du letar.
Avancerad sökning
Läs vad andra tycker
Visar 19 till 27 (av 27 recensioner) Resultatsidor: [<< Föregående]   1  2  3 
Mobil Bolltvätt + handduk av Lotta Östman Skrivet datum: onsdag 21 september, 2005
Mobil Bolltvätt + handduk Jag gav min man Bolltvätt med handduk i present och han använder den varje gång han spelar golf. Han..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Putting Arc T3-modell av Daniel Marklund Skrivet datum: söndag 04 september, 2005
Putting Arc T3-modell Praktiskt puttningshjälpmedel som jag kan ha med överallt, tar liten plats och är tåligt. Jag använd..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Lär dig slå en golfboll 300 yard Dvd av Leif Malm Skrivet datum: tisdag 23 augusti, 2005
Lär dig slå en golfboll 300 yard Dvd Trevlig film och sanslösa uppvisningsslag. Övningarna var lätta att förstå och att göra, instruktion..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Mitt-i-Prick (vit) av Bengt Broberg Skrivet datum: fredag 01 april, 2005
Mitt-i-Prick (vit) Enkelt och billigt sätt att förbättra sin puttning med. Jag är mycket nöjd med min. Jag trodde fö..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Tung träningsklubba höger av Mats Dahl Skrivet datum: lördag 22 januari, 2005
Tung träningsklubba höger Vi har haft klubban i ungefär 3 veckor nu och det fungerar bättre och bättre. I början var det ovanl..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Svinga bättre och slå längre som Senior Dvd av Ove Bergström Skrivet datum: lördag 15 januari, 2005
Svinga bättre och slå längre som Senior Dvd Mycket bra golffilm om man är bättre än en medelgolfare och vill lära sig öka längden i slagen. Jag ..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Golfsvingen (Body Golf) Dvd av Birger Malm Skrivet datum: torsdag 09 december, 2004
Golfsvingen (Body Golf) Dvd En bra och enkel svingrörelse lärs ut med många bra övningar som är enkla och lärorika. Jag spel..

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]
En perfekt Golfsving Dvd av Stig Englund Skrivet datum: torsdag 25 november, 2004
En perfekt Golfsving Dvd Mycket bra och rolig golffilm. Har inte spelat så mycket nu pga vädret. Jag ser med tillförsikt fram..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Golfsvingen (Body Golf) Dvd av Torbjörn Larsson Skrivet datum: torsdag 18 november, 2004
Golfsvingen (Body Golf) Dvd Jag har sett och provat många olika svingar under åren, den här var nog den enklaste och mest begrip..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Visar 19 till 27 (av 27 recensioner) Resultatsidor: [<< Föregående]   1  2  3 
  Min Kundkorg
Din kundkorg är tom
  Erbjudanden
  Artiklar
  Månadens-produkter
  Nyheter
Recensioner
  Information